André van den Boogaart in het OLTN volledig in zijn element; dusdanig verhalen vertellend dat zelfs zijn band De Tornado's een en al oor zijn
André van den Boogaart in het OLTN volledig in zijn element; dusdanig verhalen vertellend dat zelfs zijn band De Tornado's een en al oor zijn Foto: Corrie Verbraak

De kop is eraf! Openluchttheaterseizoen in Nispen gestart

NISPEN - "Verrassend", "Mooie en goeie muziek", "Wat een topmuzikanten!", "Herkenbaar", "Grappig", "Uit het leven gegrepen". Zomaar wat reacties van het publiek wat afgelopen zaterdag afgekomen was op de opening van het 6e theaterseizoen in Nispen.


André van den Boogaart & de Tornado's waren naar het knusse Openluchttheater in Nispen afgereisd om na lange tijd weer samen muziek voor publiek te spelen. De voorstelling grensgevallen raakte diverse snaren des leven. De zelf gecomponeerde nummers lijken voort te komen uit beleefde avonturen, vanuit de zonnige of de schaduwzijde van het leven; dit maakt de muziek eerlijk en oprecht. André kan omschreven worden als een echte verhalenverteller. In het moment bracht hij zijn band al pratend van de ene song naar de andere. De band ging hier, als volledig vanzelfsprekend, harmonieus in mee en maakte van elk nummer een feest om naar te luisteren. Dit werd gewaardeerd door het aandachtige publiek met een enthousiast slotapplaus, wat zich nog een keer herhaalde toen de band de avond echt afsloot met het energieke nummer "Het is morgen pas als de wereld vergaat".

Stichting Openluchttheater Nispen maakt zich gereed voor de volgende 2 voorstellingen die zaterdag 10 en zondag 11 juli gaan plaatsvinden.

Voetbalclub NSV, die dit jaar 100 jaar bestaat, zal zaterdag 10 juli Driemaal Plankenkoorts voor het Blok zetten in 2 improvisatievoorstellingen (aanvang 15.30 én 19.30 uur).

Op zondag 11 juli komt meester poppenspeler Ila van de Pouw de voorstelling Tarzan spelen; wat voor jong & oud magisch theater zal worden. Aanvang 14.30 uur.

Kassa opent steeds een half uur voor aanvang.
Voor beide dag zijn nog kaarten te reserveren door een mail te sturen naar reserveer@oltn.nl.[n]