Het mixteam.
Het mixteam.

Brabantse Raftteams geselecteerd voor het WK raften

ROOSENDAAL - Van 28 juni tot 3 juli vindt het wereldkampioenschap raften plaats in L’Argentière-la-Bessée, Frankrijk. Raftteam Forward Motion uit Hilvarenbeek heeft zich met 2 teams geselecteerd om mee te kunnen doen.


In het verleden heeft Forward Motion meerdere malen al kwalificaties voor verschillende WK`s binnengehaald. Na uitstel van verschillende wedstrijden het afgelopen jaar, kreeg het team te horen dat ze definitief mochten deelnemen in het WK in Frankrijk. De 2 teams strijden verschillende klassementen, namelijk mix (2 dames/ 2 heren) en het herenklassement.

Jenita Gobel uit Roosendaal neemt deel in het mixteam. Hoe Nederland zal presteren tijdens het WK is niet in te schatten. Door corona zijn de afgelopen 1,5 jaar bijna geen wedstrijden geweest en was trainen op wildwater voor de Nederlandse teams ook een uitdaging. Het zal dus spannend blijven tot de wedstrijd begint.

Wil je volgen hoe Nederland presteerd tijdens het WK Raften? Houd dat www.worldrafting2021.nl in de gaten, of volg de facebook pagina www.facebook.com/forwardmotion1[n]