'Voor de Wijk, door de Wijk' motto Wijkhuis de Wieken

ROOSENDAAL - “Voor de Wijk, door de Wijk”, is het motto van Wijkhuis de Wieken. Gelukkig zijn er ook jongeren uit de wijk (Nadir, Anis en Fadi) die er net zo over denken. Deze jongens willen met hun initiatief laten zien dat ze graag iets voor de wijk kunnen én willen betekenen. Op deze manier willen ze ook duidelijk een ander beeld geven van de jeugd in de wijk dan dat wellicht is blijven hangen na dat wat gebeurde aan het eind van 2020.


Want deze 3 jongens hebben, samen met steun van Youth Goals, Wijzijn, in het Wijkhuis de Wieken een buurtactiviteit georganiseerd voor jong en oud op: zondag 27 juni tussen 13.00 uur en 17.00 uur!


Wat is er te doen
En er is echt voor iedereen iets te beleven!
Een springkussen voor de jongsten, een voetbaltoernooi voor de andere jeugd en daarnaast ook nog een bingo met leuke prijzen! Er is ook een tent met daarin de mogelijkheid om met mensen van de maatschappelijke dienstverlening uit de eigen wijk in gesprek te komen. Er is koffie, thee etc.


Elkaar ontmoeten
Maar belangrijker nog is dat iedereen die komt de gelegenheid krijgt om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan en het beeld wat er was, achter ons te laten en dit positieve initiatief te omarmen en samen de Kroeven weer een warme gezellige wijk maken waar plaats is voor iedereen.

Deze jongens willen met hun initiatief duidelijk aan de Kroeven laten zien dat ze graag iets voor de wijk kunnen én willen betekenen.

Aanmelden voor de bingo kan na 24 juni op nummer: 0165-853555 (wel aangeven dat het om de bingo gaat van 27-06-2020, want vanwege Covid-beperkingen geldt “Vol = Vol”.


Meer informatie
Kijk op de website van Youth Goals/ WijZijn (https://www.wijzijntraversegroep.nl/nieuws/youthgoals-skillz-on-the-move-komt-naar-roosendaal) en Wijkhuis de wieken (https://dewiekenroosendaal.nl) , of stuur een mail naar een van de organisaties o.v.v. buurtactiviteit 27-06-2021.[n]