Wouwse Avondvierdaagse gaat door

WOUW - De verwachting is dat van maandag 12 juli t/m donderdag 15 juli de Wouwse wandelvierdaagse voor de 51e keer van start gaat. Ditmaal met in achtneming van de dan geldende coronamaatregelen van de gemeente Roosendaal.


Vanwege de corona-editie wordt getracht opstoppingen te voorkomen. Zo is de start vanaf 17.00u zonder begin- en tussenstempel en zijn er geen traktatieposten. Deelnemers kunnen zelf een versnapering meenemen. De eindstempel wordt vanaf 17.45 tot 21.00 buiten uitgereikt.


Voorinschrijving

Deelname is dit jaar alleen mogelijk bij voorinschrijving. De inschrijving start op 28 juni en loopt tot woensdag 7 juli. Naast het inschrijven via de scholen is het ook mogelijk via de website www.avondvierdaagsewouw.nl in te schrijven. De kaarten kunnen dan tegen betaling afgehaald worden op dinsdag 6 juli of vrijdag 9 juli.

Beide dagen tussen 18.00 en 19.30 uur op Haverblok 8 te Wouw.


Inschrijven kan van 28 juni tot 7 juli


A of B route

Men kan kiezen uit de A-route: 25 km in 4 dagen of de B-rou­te: 40 km in 4 dagen. De C-route wordt dit jaar niet gelopen. Beide routes zijn op de dag van lopen downloadbaar via de website van de stichting of door een foto van de route te maken bij het vertrekpunt. Wij willen u vriendelijk verzoeken om ‘geldig mee te lopen' Wij hopen op een gezellige, sportieve vierdaagse![n]