Afbeelding
Foto: Vinnie de Laat Click United

Tino Martin komt naar De Draai Draait Door

ROOSENDAAL - De Draai (van de Kaai) gaat dit jaar niet door als wielerevenement, maar het muzikale gedeelte wordt juist uitgebreid. Onder de naam ‘De Draai Draait Door’ is er gekozen voor 2 dagen muzikaal entertainment. Eerder werden al namen bekendgemaakt als Mental Theo en Stef Ekkel, maar nu wordt nog een grote naam toegevoegd aan het podium: Tino Martin.


Zaterdag 24 juli zal een dag vol muziek van eigen bodem zijn om mee te zingen. Tino Martin bekend van o.a. ‘Zij weet het’ zal vergezeld worden door Pater Moeskroen, René Schuurmans, Alex, Stef Ekkel, Peter Beense, Raymon Hermans, Tim Douwsma, Wesly Bronkhorst en Party Friex.

Zondag 25 juli staat onder andere Mental Theo op het podium en hij zal vergezeld worden door Def Rhymz, 2 Brothers on the 4th Floor en Chips.

Om toegang te krijgen tot De Draai Draait Door is dit jaar een negatieve PCR test of een vaccinatie bewijs nodig! Voor een PCR-test kan je GRATIS een afspraak maken via testenvoortoegang.org. Voor Roosendaal is de dichtstbijzijnde locatie het Herstaco Stadion (RBC). "Het voordeel hiervan is dat op het terrein geen afstand van elkaar hoeft te bewaren en we een ouderwets feestje kunnen vieren”, aldus Pascal de Geus.[n]