Afbeelding

Stichting JONG! komt met nieuwe kerstvoorstelling

ROOSENDAAL - JONG! zet kersttraditie weer voort! Na een jaar beteuterd op de bank te hebben gezeten, mogen de jonge acteurs van JONG! deze winter de Roosendaalse bühne weer bestieren! Met een gloednieuwe musicalproductie gaat JONG! op Tweede Kerstdag in première met een bewerking op Charles Dickens’ ‘a Christmas Carol’.


De voorstelling ‘Scrooge’ vertelt het wereldberoemde verhaal van de gierige Londenaar en zijn ontmoeting met drie kerstgeesten. De geest van het verleden, het heden én de toekomst. Een toekomst die er niet al te rooskleurig uitziet.

Scrooge heeft namelijk alleen nog maar oog voor zijn zuurverdiende centen. Maar die zullen hem geen warmte kunnen bieden als hij verbitterd en alleen achter blijft. Hopelijk brengt het bezoek van de geesten hem tot inkeer en lukt het Scrooge om het tij te keren voordat het te laat is.

De klok slaat middernacht en de eerste geest dient zich aan...


‘Scrooge’ is een bonte en bruisende musicalvoorstelling boordevol swingende kerstmuziek. Een productie met het wáre kerstgevoel. ‘Scrooge’ is van 26 t/m 29 december 2021 te zien in de Grote Zaal van De Kring Roosendaal.


Audities

Voor de productie ‘Scrooge' is JONG! op zoek naar een aanvulling op de vaste spelersgroep. Jongeren in de leeftijd van 12 (middelbare school) t/m 21 jaar zijn welkom om auditie te doen voor een rol in deze productie. De audities vinden plaats op zondag 11 én 18 juli in Roosendaal.

Voor verdere informatie wordt verwezen naar de website van JONG!: www.stichtingjongtheater.nl.[n]