Vrijdag 9 juli

Seniorenbingo

13:30 | Buurthuis Keijenburg

is er weer een seniorenbingo bij Buurthuis Keijenburg. Aanvang 13.30 uur (zaal open 13.00 uur) tot ongeveer 16.00 uur. We spelen 9 rondes en 1 hoofdronde. U kunt zich aanmelden via buurthuis.keijenburg@home.nl of via 0165-535439.

 

Zaterdag 10 juli

Het Groninger Paard in West Brabant

9:00 |

Op zaterdag 10 juli houdt de stamboekvereniging “ Het Groninger Paard”, een keuring op het terrein van “VDP Stables” te Wouwse Plantage.Hoewel het merendeel van de Groninger paarden zich bevindt in Midden en vooral Noord Nederland, is het kring Zuid van het stamboek toch gelukt om weer een keuring in het Brabantse te organiseren. Per slot van rekening is Brabant dé paarden provincie van Nederland.Het Groninger paard is een tikkeltje steviger dan de gemiddelde sport- en rijpaard; behalve de prima geschiktheid voor de recreatieve paardensport maakt dat het Groninger paard ook heel capabel voor het trekken van een flinke huifkar. Een aantal stalhouderijen zijn daartoe overgestapt. Het Paard is rustig en goedmoedig van karakter en zéér werkwillig.U bent van harte welkom om deze keuring te bezichtigen bij VDP Stables, Mariabaan 12 te Wouwse Plantage.Gratis entree.

 

Dinsdag 13 juli

Stoomcursus lokale politiek

19:45 | Raadhuis

Het raadslidmaatschap. Dé plek waar de lokale samenleving de politiek ontmoet. Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wil jij ontdekken of de lokale politiek iets voor je is? Meld je dan aan voor een stoomcursus lokale politiek op 13 juli 2021 om 19.45 uur in het Raadhuis aan de Markt in Roosendaal. In een kleine twee uur nemen we je mee in de lokale politiek. Wat doet een raadslid? Wanneer kom je als inwoner in aanraking met de gemeente(raad)? En hoe werkt een kandidaatstellingsprocedure? Zo krijg jij in vogelvlucht een indruk wat de lokale politiek inhoudt. Inschrijven kan via een mailtje aan m.yap@roosendaal.nl