KWF Roosendaal collecteert niet alleen met collectebus

ROOSENDAAL – Dit jaar lopen de collectanten van KWF Roosendaal niet meer alleen met collectebussen maar kunnen de collectanten ook kiezen voor een QR bord. Op het QR bord staat een QR-code die kan worden gescand en de gever naar de bank leidt. Ook kunnen collectanten een digitale collecte bus aanmaken. Hiermee kunnen zij ook via social media collecteren.

Het bestuur van KWF Roosendaal is volop bezig met de voorbereidingen van de collecteweek van 5 tot en met 11 september. Tijdens die week haalt KWF van deur tot deur geld op voor betere zorg voor kankerpatiënten en (preventief) onderzoek naar genezing van kanker. Wil je helpen collecteren in Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle of Moerstraten? Fijn! Collecteren kost je slechts één keer per jaar zo’n twee tot drie uurtjes van je tijd. En dat ook nog in je eigen buurt.

KWF Roosendaal is ook op zoek naar wijkhoofden in Roosendaal, met name voor de wijken/wijkdelen Centrum, Westrand, B-C-dijken, D-dijken, St. Joseph en Vrouwenhof. Als wijkhoofd coördineer je de collecte in jouw wijk(deel). Dit houdt onder andere in dat je de collectebussen verspreidt onder de collectanten en je deze ook weer inneemt en aflevert bij de penningmeester van KWF Roosendaal. Als je wilt kun je ook meehelpen met het tellen van de opbrengst.

Collectant of wijkhoofd worden? Meld jezelf aan via kwf.roosendaal@gmail.com.

Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd. Heb je interesse, maar ook nog aanvullende vragen? Tiny Kouters, secretaris van KWF Roosendaal, is uiteraard bereid deze te beantwoorden. Je kunt hem bereiken via tinykouters@planet.nl.[n]