Heerlijk barbecuen na de fietstocht.
Heerlijk barbecuen na de fietstocht. Foto:

Zéér geslaagde fiets puzzeltocht een bbq in Heerle

HEERLE - Omdat er de afgelopen tijd al zoveel geannuleerd was, besloot Stichting Heerl’k aan de slag te gaan en de handen weer eens uit de mouwen te steken om de inwoners van Heerle na lange tijd weer een leuke dag te bezorgen. Vandaar is er speciaal een nieuwe activiteit in elkaar gezet door het bestuur van Stichting Heerl’k.


Daarom was er op zondag 11 juli een fiets puzzeltocht en bbq georganiseerd voor het hele gezin.
Met net iets meer dan 100 deelnemers kon men vanaf 14.00 uur de fiets puzzeltocht rijden van ongeveer 20 km.
Bij de start kreeg men een goodie bag met lekkers mee voor onderweg. Deze inhoud werd gesponsord door Super de Buurt, Slagerij Maurice Vos, Tuincentrum de Bolusberg en Boerderij Luijsterburg.
Onderweg kon men stoppen voor een lekker gratis ijsje en na afloop een consumptie nemen. Beide gesponsord door Koetjes IJs & Zuivel en Gastvrij de Schalm.

Men vertrok, met een stralende zon, aan de fietstocht met diverse vragen. Bij terugkomst werd er gerust en gezellig gekletst op het terras.


Barbecue
Vanaf 17.00 uur startte de barbecue met ruim 60 deelnemers, die wederom door Stichting Heerl’k in samenwerking met Slagerij Maurice Vos en Gastvrij de Schalm is georganiseerd.
Na het zelf gebakken vlees werden de goedgevulde bordjes, op gepaste afstand, binnen leeg gegeten. Ondertussen genietend van de muziek van Total Ben en Jenny.
Daarna keerde iedereen voldaan huiswaarts.
Er werd door menigeen dan ook regelmatig geroepen dat dit voor herhaling vatbaar was.


Complimenten
Aan Stichting Heerl’k zelf zal het niet liggen om nogmaals zo’n gezellige gezinsdag te organiseren. Zij willen enkel en alleen iets betekenen voor de dorpsgenoten en blije gezichten zien. Met de vele complimenten op zak kijkt Stichting Heerl’k daarom terug op een zéér geslaagde dag. Zij bedanken alle deelnemers en sponsoren voor deze geweldige dag. Vanaf nu gaan zij zich voorbereiden op de volgende activiteit.[n]