Een van de verkooppunten 2019.
Een van de verkooppunten 2019. Foto: Organisatie

Garage Sale Heerle gaat door in september

Sport en vereniging

HEERLE - De Garage Sale Heerle gaat dit jaar weer door bevestigd de organisatie. Nadat vorig jaar de stekker er op tijd uit werd getrokken door de Covid-19 maatregelen, is de organisatie nu alweer een tijdje bezig. “We hebben nog wel even gewacht om mensen in te laten schrijven voor dit evenement, maar we hebben er nu het volle vertrouwen in dat op 12 september de Garage Sale door kan gaan. We verwachten voldoende inschrijvingen na een rustjaar, dus we hopen over het recordaantal van 83 deelnemers te gaan.


De Sale gaat dit jaar plaatsvinden in het binnengebied van Heerle en het buitengebied komt te vervallen. Het verkoopgebied is binnen de inkomborden van Heerle waarbij een uitzondering wordt gemaakt van de Herelsestraat die vanaf de spoorwegovergang tot aan de Hazelaar wordt doorgetrokken. “Na feedback dat verkopen in het buitengebied voorgaande keren wat tegenvielen zijn we na gaan denken hoe wij ook die mensen een leuke Garage Sale kunnen bieden.”
Dorpshuis de Schalm gevestigd in de kerk van Heerle heeft de grote zaal beschikbaar gesteld om niet-commerciële partijen uit het buitengebied toch mee te kunnen laten doen. Hierbij is door de organisatie gekozen deelnemers van de voorgaande 3 jaren in 2021 eenmalig voorrang te geven om een plekje in de zaal te bemachtigen. Mochten er na 9 augustus nog plaatsen over zijn mogen ook nieuwe verkopers zich aanbieden. Waar de meeste wel weten of zij in het buitengebied van Heerle wonen, bepaald altijd de organisatie nog of dit ook zo is.

Inschrijven
Inschrijven is uiterlijk mogelijk tot zondag 5 september 18.00 uur via: www.jotform.com/garagesaleheerle/2021. “Hierbij houden wij het nog steeds laagdrempelig voor iedereen die mee wilt doen. Voor dit bedrag steunt u de promotie voor het evenement, valt de verkoop onder de vergunning en wordt uw adres vernoemd op de gratis routekaart.”