Afbeelding
Foto: Timo Reisiger

Koninklijk lintje voor 80-jarige Cor de Crom uit Heerle

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Burgemeester Han van Midden heeft maandagmiddag een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de 80-jarige Cor de Crom-Gommers uit Heerle. Dit gebeurde tijdens het zomerfestival van de Zonnebloem die gehouden werd in de Schalm.

Cor de Crom-Gommers is al lange tijd betrokken bij de Zonnebloemvereniging, maar zette zich ook in voor verzorgingshuis Leonaradushof en Thuiszorg West-Brabant. Voor de Zonnebloem bezoekt ze gasten, helpt mee tijdens activiteiten en neemt deel aan vergaderingen. Daarnaast was ze erg actief tijdens de activiteiten van de Zonnebloem, de grote bingo in Wouw, de Oranjemarkt en Braderie en de ledenwerfactie.

Momenteel bezoekt ze nog steeds gasten, is ze nog steeds aanwezig bij de Zonnebloemactiviteiten om een helpende hand te bieden, verkoopt nog steeds honderden loten, bezoekt nog steeds de algemene ledenvergaderingen en heeft nog steeds een warm hart voor de Zonnebloem.

Verder is mevr. De Crom-Gommers vanaf 1992 tot aan de sluiting ruim 25 jaar als vrijwilliger verdienstelijk geweest voor het verzorgingstehuis Leonardushof. Daarnaast is ze ook nog steeds als vrijwilliger actief bij Thuiszorg West-Brabant. Voor al haar verdiensten wordt ze benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.