Speler draagt de bal richting aanvallende helft
Speler draagt de bal richting aanvallende helft Foto: Grassroots Lacrosse

LACROSSE voor het eerst
in Roosendaal

ROOSENDAAL - Tijdelijk verruilen de lacrossespelers de thuisvelden van MH&LC Tempo voor het strand en wat parken. "Mensen zien deze sport (te) weinig, we willen ook in Roosendaal een laagdrempelig instapmoment geven. Ook spontane voorbijgangers kunnen de sport bekijken en zeker ook komen proberen." Zo zegt aldus Lacrosse-frontman Daniël Sterenborg.


Hij legt uit dat de sport LACROSSE in brede omtrek van Bergen op Zoom leden heeft. Vreemd is dat niet, we worden online goed gevonden en hebben heel wat scholen in de regio bezocht de laatste jaren. "We zijn ondertussen zelfs aan het uitbreiden naar de provincie Zeeland. In Middelburg-Vlissingen komt de nieuwe club waar meer dan een dozijn leden zitten."


Open trainingen
Op dinsdagavond om 19.00 uur zijn er open trainingen in de regio: In Roosendaal, park Lindenburg, kun je op 24 augustus deelnemen aan een open training.

In onze lacrosseteams is er plaats voor nieuwe volwassen en jeugdspelers. Dus dit is een laagdrempelige manier van kennismaken voor alle leeftijdscategorieën. Eind augustus gaan we weer terug naar onze thuisvelden bij Mixed Hockey & Lacrosse Club Tempo.

Lacrosse laat veel sporten in zich herkennen, zoals hockey, rugby, basketbal. Wat resulteert in een snel en leuk spel waarbij je met een stok met een netje een rubberen bal overgooit. Reden genoeg om het deze zomer te komen ontdekken op de Plaat, in Halsteren of Roosendaal. Geheel vrijblijvend op dinsdag 19:00 uur; meer weten? Bekijk onze facebook en Instagram: @Ogers Lacrosse.[n]