Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

'We zijn trots op zo'n mooi festival in onze gemeente'

ROOSENDAAL - Het Rooskleurig Festival is een mooie aanvulling op het aanbod dat er al is in Roosendaal. Dat stelt Sandra Versteegen van Roosendaal Citymarketing. "Voor een festival met grote namen hoef je niet meer naar een andere stad. Met Rooskleurig kun je hen in je eigen stad live zien!"



DOOR REMKO VERMUNT


Roosendaal Citymarketing werkt nauw samen met de organisatie van het festival. "We hebben samen met hen de uitgangspunten voor het evenement uitgewerkt en met elkaar hebben we gekeken hoe we dit evenement het beste vorm konden geven. Het is belangrijk dat het evenement beeldbepalend is voor Roosendaal en tegelijkertijd de verbinding legt met lokale ondernemers", legt Versteegen uit. "Ander belangrijk punt is dat we met dit evenement ook jongere inwoners van Roosendaal willen aanspreken. En dat is met deze opzet ontzettend goed gelukt!"

Het festival laat dan ook zien dat Roosendaal een gemeente is met potentie en er is ook aandacht voor de jongere inwoners. "Daarnaast is het een festival dat ook ruimte biedt voor lokaal talent. We verwachten dat dit festival ook aantrekkingskracht op bezoekers van buiten zal hebben. Zeker wanneer Rooskleurig meer naamsbekendheid krijgt en het festival gaat groeien. De organisatoren hebben een mooi kleurrijk concept uitgewerkt met een aantrekkelijk programma met veel bekende namen. We zetten Roosendaal hiermee positief op de kaart!" 

Sandra is naar eigen zeggen dan ook trots op het Rooskleurig Festival. "Wij, en samen met ons veel Roosendalers, zijn trots dat we ook zelf een groots festival hebben in Roosendaal. Het is een van de mooie voorbeelden die laten zien dat er ontzettend veel gebeurt en kan in onze gemeente! Het is een mooi nazomer evenement voor Roosendalers waar je elkaar na de vakantie weer kunt ontmoeten. Het is leuk om juist als Roosendaler getuige te zijn van deze eerste editie."

Daarbij is er dan ook voor ieder wat wils, van grote namen zoals BLØF, Maan, Suzan & Freek tot ons eigen lokale talent Faela van Deyzen uit Heerle, die in de finale stond van The Voice Kids. Ook de lokale DJ Seaze zal draaien en de tweede stafe is volledig gevuld met lokale DJ's. "Zeker de moeite waard om dat allemaal live te zien!" Zelf gaat Sandra ook, al gaat ze eigenlijk vooral voor de sfeer! "En ik kijk heel erg uit naar BLØF!" [n]