Gebruik van zonnecreme
Gebruik van zonnecreme Foto: Erwin Vrolijk

TV Vierhoeven groeit door

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - TV Vierhoeven maakt op verschillende vlakken een mooie ontwikkeling door; gedurende de afgelopen periode zijn er weer meer mensen gaan tennissen en dat merk je direct aan de “veilige” drukte op het park. En dat niet alleen, het enthousiasme is binnen de vereniging toegenomen en dat uit zich in toename van de vrijwilligers, verschillende activiteiten op het mooi gelegen park, een actief bestuur en vernieuwingen op het park.

Door de inzet van vele mensen is dit allemaal mogelijk want dit kan je niet realiseren als je een grote groep mensen hebt die een steentje bij willen dragen. Er bestaat een klusgroep die nagenoeg elke dag het park onderhouden en de klusjes doen. Daarnaast is er een activiteitencommissie die veel inititiatieven ontplooit; zo was er laatst een ware “ladies night” met veel enthousiaste dames.

Voor de jeugd mocht gelukkig de competitie in afgeslankte vorm wel doorgang hebben, er waren 16 jeugdteams die deelnamen, dus ook daar zit tennis weer in de lift waarbij de vaste trainers ook een belangrijke rol splen. Het belangrijkste is dat de kinderen het leuk vinden om te sporten.

Jeugdweek en jeugdkamp

Voor de jeugd is er ook nog een jeugdweek en een jeugdkamp en tussen de tennisactiviteiten door kunnen ze gebruik maken van een nieuw speeltoestel. Daarbij is het ook van belang om het gezonde karakter onder de aandacht te hebben, dat gebeurt ook. Tijdens het buitensporten is het belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon dus daar is sinds kort is er een dispencer geplaatst met zonnebrandcreme, dit initiatief wordt omarmt door de KNLTB en KWF, je kan er maar niet jong genoeg de aandacht erop hebben.

Toekomstbestendig

Het vernieuwde bestuur juicht al deze positeve initiatieven van harte toe en probeert hier ook enige sturing aan te geven waarbij sinds kort het bestuur ook weer volledig is. Binnen de club heerst er een juiste vibe om TV Vierhoeven toekomstbestendig te maken voor de aankomende jaren.

Dit jaar wordt er tevens het Atik open weer georganiseerd (16 augustus tot en met 22 augutus), dit was vorig jaar ondanks de maatregelen een geslaagd succes. Dus wil je eens komen ervaren hoe het spelletje is of wil je ontspannen een leuke pot tennis kijken, kom dan gerust eens langs.

Speeltoestel