Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Van hakbijl gooien tot playkarten: Playdôme officieel geopend voor publiek

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Een dagje uit was nog nooit zo leuk. Dat is de slogan van Playdôme, hét Multi Activity Center aan De Stok 3. Vandaag opende officieel de deuren voor het publiek. De gasten konden, door zelf aan de slag te gaan met het hakbijl gooien, funcurlen, hyperbowlen, lasergamen en playkarten, ervaren of een dagje uit écht nog nooit zo leuk was.

“We heten onze gasten van harte welkom bij Playdôme, zodat ze zelf kunnen ervaren dat er niets aan gelogen is”, lachen Nicky Broos en zijn dochter Sydney. “Wij streven ernaar onze gasten op een nieuwe manier een aantal uur compleet ontzorgde pret te laten beleven, zodat ze samen nieuwe herinneringen kunnen maken. Dat is ons doel.”

Door het warme weer was het echter niet meteen razend druk, maar dat was ook de insteek nog niet. “We gaan vanaf nu al wel open voor onze gasten, maar we willen in ongeveer november de officiële opening plannen en dan gaan we écht van start. De komende tijd moet bijvoorbeeld de buitenkant nog helemaal aangepakt worden. Nu staan er nog lelijke hekken, maar die gaan allemaal weg.” Daarnaast moet de kartbaan nog voorzien worden van de juiste Alpijnse sferen, er komen nog ijspegels te hangen in de curlinggrot en zo zijn er nog meer puntjes die op de I gezet moeten worden.

Toch zijn de bezoekers die er zijn wel enorm enthousiast. Zo kan onder andere de kartbaan, die uit twee etages bestaat, op veel animo rekenen, maar ook het hyperbowlen is populair. 


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding