Leden van de Young Band.
Leden van de Young Band. Foto: Floor Kievit

Leader gezocht voor de Young Band

ROOSENDAAL - Muziekvereniging Roosendaal is een enthousiaste, actieve vereniging met vier orkesten; Concertharmonie, Matineeorkest, Variatieorkest en dus de Young Band, met ieder hun eigen profiel.


Wat ga je doen?

Projectmatig aan de slag met de muzikanten (met vooruitzicht op wekelijkse repetities). We starten met een wervingsproject ‘Musician Wanted’, waarbij we de Young Band sterk op de markt willen zetten. Het wekelijks dirigeren richting een aantrekkelijk optreden is de basis van het takenpakket, waarbij bladmuziek wordt afgestemd op het niveau van de muzikanten.Je hebt een meedenkende en wervende functie, waarbij je gebruik maakt van je eigen netwerk. Nieuwe ideeën en initiatieven worden zeker gestimuleerd.


Wat breng je mee?

* Goede communicatieve vaardigheden.

* Affiniteit met beginnende en/of jeugdige muzikanten.

* Creatieve ideeën.

* Organisatiekracht.

* Enthousiasme.

Nieuwe ideeën en initiatieven worden zeker gestimuleerd


Wat bieden wij?

* De grootste muziekvereniging van Roosendaal.

* Meedenkend bestuur.

* Vergoeding in overleg.


Wil je meer weten?

Voor meer informatie kijk je op onze Facebookpagina https://nlnl.facebook.com/muziekverenigingroosendaal en kijk eens naar het laatste optreden van de Young Band of op onze website www.muziekverenigingroosendaal.nl. Voor vragen kun je mailen naar secretaris@muziekverenigingroosendaal.nl of zoek contact met de vertrekkende dirigent Rumon Hagenaars via
info@rumonhagenaarsmusic.com.


Geïnteresseerd?

Laat het ons weten via info@muziekverenigingroosendaaal.nl.

Je reactie dient uiterlijk 1 september 2021 binnen te zijn.[n]