Stal in West-Brabant
Stal in West-Brabant Foto: n.v.t.

Wandelen Tegen Kanker met Stal op Stand

NISPEN - Normaal gesproken zijn we altijd voor! Positief ingesteld, het beste uit jezelf halen, niet negatief zijn. In dit geval zijn we tegen! We zijn tegen kanker! Een vreselijke ziekte die velen al heeft getroffen en waar jij, of iemand uit je directe omgeving, in de nabije toekomst zo maar mee geconfronteerd kunt worden.


Stal op Stand (gevestigd in de Nispense Achterhoek) organiseert wandelingen (met gids) om geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Dit alles in het kader van ColSensation. Op 17 september zal wederom de Mont Ventoux worden beklommen om aandacht te vragen voor deze ziekte en, belangrijker nog: geld in te zamelen om genezing een stap dichterbij te brengen!

Zondagmiddag 22 augustus staat het ‘Rondje van Nanne’ op het programma. Iets langer (10,5 km), maar het voert ons langs een paar heel speciale plekjes. Weidelandschap afgewisseld met bos en heide. En een heel bekend Roosendaals ven. Stal open 13.00 uur, vertrek om 13.30 uur

Dinsdagavond 24 augustus wandelen we ‘Rondom den Uil'. (11,2 km, grotendeels verhard).
Deze route gaat bijna helemaal over Belgisch grondgebied. Het verhaal van de grenspaal (en wat daar allemaal achter zit), komt ruimschoots aan de orde. Stal open 19.00 uur, vertrek 19.30 uur

Voor elke wandeling geldt: kosten voor deelname bedragen € 12,50 (meer mag natuurlijk ook!). Voor vertrek serveren wij koffie/thee, bij terugkomst 1 consumptie van het huis. Uiteraard passen wij het tempo aan indien noodzakelijk!

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via e-mail aan: zararobe@xs4all.nl.

Meer informatie op: https://www.facebook.com/stalopstand[n]