Festival Op de grens zoekt vrijwilligers
Festival Op de grens zoekt vrijwilligers Foto: Festival Op de grens

Festival Op de grens zoekt vrijwilligers

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - In het weekend van 10, 11 en 12 september vindt de tweede editie plaats van Festival Op de grens. Het is een jaarlijks terugkerend nazomerfestival in de Roosendaalse binnenstad, waarbij het publiek geniet van een totaalbeleving met eten, drinken, muziek, dans en theater op unieke locaties.

De festivalorganisatie is op zoek naar vrijwilligers die zowel in de aanloop naar als in het festivalweekend op diverse vlakken willen ondersteunen. Op www.fodg.nl staat onder het kopje ‘Team en vrijwilligers’ een aanmeldformulier waarmee geïnteresseerden zich kunnen opgeven. Hierbij kan men voorkeuren aangeven voor bepaalde rollen of taken. 

Voor meer informatie en het festivalprogramma kan men terecht op www.fodg.nl

Festival Op de grens wordt mede mogelijk gemaakt door De Kring, Drie Maal Plankenkoorts, Roosendaal Citymarketing, Cultuur Verbindt Roosendaal, Prins Bernhard Cultuurfonds, Provincie Noord-Brabant, Kunstloc, Joost van Roosmalenfonds en Collectief Roosendaal. CultuurCompaan, Tongerlohuys en Bibliotheek West-Brabant hebben een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het festivalprogramma.