Tolbergse Schuurkapel.
Tolbergse Schuurkapel. Foto: G.Kronberga

Activiteiten in de Tolbergse Schuurkapel

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Op dinsdagmiddag 31 augustus zal een fraai programma aan dans te zien. Met deze uitvoeringen onderstrepen de (bijna) afgestudeerde dansers wat ontmoeten inhoudt.

Vanuit hun diverse achtergronden laten zij zien welke verbindingen dans legt. Het extra aan deze middag is dat iedere danser na afloop van het optreden in gesprek gaat met de aanwezigen. Belangstellenden voor deze Seniorenmiddag dienen zich wel vooraf aan te melden bij Gerard Schoenmakers, tel. 06-53384346. Entree: gratis.

Tijdens het Open Monumentenweekend hoort natuurlijk ook de Tolbergse Schuurkapel gezien te worden. Vanaf 10.00 uur gaan de deuren open en krijgen bezoekers de gelegenheid om dit pareltje in de wijk Tolberg te zien. Een mooie gelegenheid voor (hernieuwde) kennismaking van deze Schuurkapel gelegen aan de Damastberg 108 te Roosendaal.
Het motto van het Open Monumentenweekend 2021 luidt: Mijn monument is jouw monument. Een slogan die naadloos aansluit bij de Tolbergse Schuurkapel gebouwd in 1872 en nu na bijna anderhalve eeuw nog springlevend als plaats van ontmoeting. Deze uitnodiging voor een bezoek op zaterdag 11 september a.s. is de moeite waard.