de fietstocht gaat langs mooie plekjes uit de gemeente
de fietstocht gaat langs mooie plekjes uit de gemeente Foto: Eric de Regt

VLP organiseert fietstocht voor alle belangstellenden

ROOSENDAAL - Zondag 19 september organiseert politieke partij VLP Roosendaal een fietstocht waarbij iedereen van harte welkom is. De lengte van de tocht is ongeveer 35 km en gaat langs de stad en de vijf dorpen van onze mooie gemeente. Het vertrekpunt is café Het Wapen op de Roosendaalse Markt.

 

Er wordt verzameld vanaf 09.30 uur en de tocht start om 10.00 uur. We fietsen vervolgens naar Nispen, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Wouw en weer naar Roosendaal. Halverwege wordt u een eenvoudige lunch aangeboden in de Schalm in Heerle. Ook in de andere dorpen zal een stop zijn met de mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje. De verwachte eindtijd is 15.00 uur.

Het is vooral een informele tocht waarbij kennis gemaakt kan worden met de VLP-leden en de partij. Maar het moet uiteraard bovenal een leuke en gezellige dag worden. We vragen een bijdrage welke deels besteed zal worden aan een goed doel, wat we op die dag bekend zullen maken. Om een globale indruk te krijgen van het aantal deelnemers (met name voor de lunch) vragen wij u vriendelijk om vooraf aan te melden via e-mail: toonjochems@ziggo.nl ovv naam en aantal deelnemers.[n]