Adri Groffen clubkampioen biljartverenging ADS

WOUW - Onlangs is men bij de Wouwse biljart vereniging A.D.S. na een lange periode van non-activiteit weer begonnen met biljarten. Men is meteen maar begonnen met de clubkampioenschappen.


Er werd gespeeld in 2 groepen van elk 7 personen. Na 3 weken bleken Marijn Valkenburg, Marijn van Loon, Adri Groffen en Frans Deelen (met 86 jaar het oudste lid van de vereniging) zich geplaatst te hebben voor de finale.

Afgelopen week maakten zij onderling uit wie zich de nieuwe clubkampioen van A.D.S. mocht noemen. Meer dan 70% van de leden was getuige van dit treffen. Tot de laatste partij kwamen nog 3 deelnemers in aanmerking voor de titel. Uiteindelijk bleek Adri Groffen (Steenbergen) de sterkste te zijn. Hij troefde Frans Deelen (Roosendaal)  met ruim 2 matchpunten  verschil af. Op de 3e plaats eindigde Marijn Valkenburg voor Marijn van Loon (4e)

De verdere eindstand was als volgt: 5. Cees Roeken, 6.Arie van Poortvliet (Moerstraten), 7  Jan Nuijten (Bergen op Zoom), 8. Christ van Meel (Sint Willebrord), 9 Kees Dekkers, 10. Rini Pellis, 11.Piet van Bergen, 12. Wim Jansen, 13. Flavio Martis (Kruisland), en 14. Coba Verbraak. De mensen bij wie geen plaatsnaam is vermeld komen uit Wouw.


Libre en driebanden
Intussen is men ook weer begonnen met de libre en driebanden competitie van de Roosendaalse Biljart Bond. Van A.D.S. speelt men met 2 libre en met 3 driebanden teams in deze bond. Ook interesse om lid te worden van deze gezellige vereniging, neem contact op met de voorzitter Kees Dekkers, 0165-302214. Wij spelen in de namiddag in café Jaclie te Wouw.[n]