Harella en SSVR samen op foto (archief 2016)
Harella en SSVR samen op foto (archief 2016) Foto: Lou Aanraad

SSVR en Harella opnieuw gestart met tafeltennissen

HEERLE - Door Corona en de daaruit voortvloeiende maatregelen is bij veel verenigingen het tafeltennissen zo goed als tot stilstand gekomen. De betrekkelijk kleine verenigingen SSVR en Harella zijn op beperkte schaal, voor zover de maatregelen het toelieten door blijven spelen.


Het is niet onwaarschijnlijk dat SSVR zich terugtrekt uit de 2 recreanten-competities (RRTC en recreanten) waaraan de vereniging vele jaren actief aan deel heeft genomen. In de topjaren zelfs met 4 teams. Om toch de contacten met bevriende verenigingen warm te houden werd besloten om een vriendschappelijke club-ontmoeting te houden.

Tijdens deze op donderdag 26 augustus gehouden ontmoeting lag er geen strak wedstrijdschema klaar; in plaats daarvan konden de deelnemers in overleg zelf bepalen tegen wie ze gingen spelen, zowel in enkelspel als in dubbelspel.

Ondanks dat het een vriendschappelijk gebeuren was, zijn er wel uitslagen vastgelegd. In totaal zijn er 15 wedstrijden gespeeld. Van de enkelspelen werden er 4 door de gastheren van SSVR gewonnen. De Harella-gasten wonnen 2 enkelspelen. Bij de dubbelspelen werden veruit de meeste partijen gewonnen door Harella; 7 tegen 2 winstpartijen voor SSVR.

Al met al een sportief en gezellig avondje tafeltennis, niet verwonderlijk dat al meteen afspraken zijn gemaakt voor de return in de zaal van Harella in Heerle. 

Waarschijnlijk zullen dan meer spelers actief zijn.

Voor beide verenigingen geldt dat nieuwe leden zeker welkom zijn. Spelniveau is minder belangrijk dan de gezelligheid die men meebrengt. 

Voor nadere informatie betreffende beide verenigingen kan contact opgenomen worden met Lou Aanraad via aanraad@ziggo.nl[n]