Regen op baan.
Regen op baan. Foto: Perry Broos

Geslaagd Atik open TV Vierhoeven toernooi

ROOSENDAAL - Voor de meeste is de zomervakantie alweer achter de rug, alles start weer op; scholen beginnen weer, de competities starten op en we mogen weer terug aan het werk. Alhoewel we het de "zomer"vakantie noemen, kunnen we erop terugzien dat de naam niet de gehele lading dekte.


De weergoden hebben deze zomer heel goed van zich doen spreken. Zo ook in de week dat het "Atik" open gespeeld werd bij Tennisvereniging Vierhoeven.
Door deze omstandigheden werd er veel gevraagd van de organisatie en de deelnemers.
"We kunnen terugkijken op een geweldig toernooi, we hebben desondanks de omstandigheden de wedstrijden goed kunnen plannen" aldus toernooileider Jeffrey de Vries.


Inschrijvingen
De inschrijvingen overstegen de aantallen van vorig jaar waardoor het toernooi weer beter gevuld was, wat weer de gezelligheid ten goede kwam. Op nagenoeg ieder niveau waren er inschrijvingen dus van recreatieve speler tot aan de ambitieuze spelers. Dit gaf een mooie dynamiek tijdens dit toernooi, ook in de leeftijdscategorieën was er een grote variëteit van jong en oud.
Het is leuk om te zien dat de jeugd goed aanwezig was op dit senioren toernooi, gesupporterd door de familie. Doordat de tennissport weer aan het toenemen is in populariteit, zie je ook meer mensen hier de gezelligheid in opzoeken. De deelnemers gaan elkaar steeds meer kennen dus dat brengt binnen en buiten de gemeente Roosendaal een hechte tenniscommunity.


Succesvolle editie
Tijdens dit toernooi is ook weer gebleken hoe belangrijk het is om flexibel te kunnen zijn, door de regen moest er op één avond uitgeweken worden naar de binnenbanen van De Karmel in Bergen op Zoom en naar Tennishal Roosendaal YUNIQQ bij de Stok. Door de inzet van iedereen was het een succesvolle editie.
"De steun en het vertrouwen in ons toernooi zorgt dat het groeit naar het niveau van weleer toen de toernooien grotere schema's toonde" aldus toernooi directeur Birgit Schijvenaars.
De positieve ontwikkeling binnen Tennis vereniging Vierhoeven geeft de ambitie aan waar de vereniging naar toe wil groeien, sportieve ontspanning in een mooie groene omgeving.
Alle spelers, supporters, vrijwilligers, organisatie en iedereen die eraan bijgedragen heeft, wordt bedankt en is uiteraard voor volgend jaar weer welkom op het "Atik open" toernooi.


Kennismaking
Als je interesse gewekt is in deze sport dan ben je van harte welkom voor een kennismaking bij TV Vierhoeven of bij andere gewaardeerde verenigingen.
Ontspan met inspanning![n]