Afbeelding

Liedjesfestival dit jaar weer in de Kwakkelkooi

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Na een online editie in 2020 kan het liedjesfestival op 11-11 gelukkig weer gevierd gaan worden in De Kwakkelkooi (Schouwburg de Kring). “In verband met de nu nog geldende coronamaatregelen voor ongeplaceerde evenementen kunnen we nog niet uitpakken zoals we voorheen gewend waren.”

Het liedjesfestival zal daarom geplaceerd gaan plaats vinden in de grote zaal van De Kwakkelkooi. Ondanks deze aanpassing zullen de zeulbandjes als vanouds strijden om het winnende nummer ‘Van goej uize’. Naast een avond vol live-muziek, zal ook het nieuwe drietal van Tullepetaonestad gepresenteerd worden.

Kaartverkoop

De extra maatregelen en de beperktere capaciteit maken een kaartverkoop dit jaar noodzakelijk. De kaartverkoop start op maandag 18 oktober om 11:11 via de website van schouwburg de Kring. Kaartjes dienen vooraf gekocht te worden. Er vindt geen fysieke verkoop plaats aan de deur van de Kwakkelkooi! Kaarten kosten €5,- per stuk. Wees er snel bij want op=op .

QR code

Toegang tot de Kwakkelkooi is alleen mogelijk met een toegangskaartje in combinatie met een geldige QR code. Net als in de weekenden zullen er op 11-11 ook polsbandjes uitgereikt gaan worden. Dit om de doorstroming bij de ingang van de Kwakkelkooi zo veel mogelijk te bevorderen. Met een geldige QR code kunnen de polsbandjes op 11-11 in de middag al worden opgehaald. Details hierover volgen later nog.

Programma 11-11

Een verder invulling van het programma tijdens 11-11 in Tullepetaonestad wordt in de loop van volgende week bekend gemaakt.