Jaarlijkse Talentendag bij RBC komt er weer aan

ROOSENDAAL - Op dinsdag 26 oktober organiseert RBC weer de jaarlijkse Talentendag in stadion De Luiten. De jeugdopleiding van RBC is na de herstart in 2011 weer flink gegroeid zowel wat het aantal teams betreft als zeker qua het niveau. Dit seizoen gaan we proberen om het certificaat van Regionale Jeugdopleiding (dat we eerder al in 2016 behaald hebben en 3 jaar geldig was) opnieuw te behalen. 


Daarnaast is de opleiding van RBC één van de slechts tien officiële partners van de Feyenoord Academy. Door deze samenwerking wil de Rotterdamse topclub Zeeland, West-Brabant en Noord-België in beeld krijgen en houden. Ook weten de scouts van NAC, PSV, Willem II en FC Dordrecht de weg naar het stadion te vinden. 


Doelstelling

De doelstelling van de RBC Voetbal Academie is om de spelers op een zo breed mogelijk vlak dusdanig te ontwikkelen dat ze later aan kunnen sluiten bij een BVO of in het eerste elftal van RBC zelf of een andere amateurvereniging. 

We besteden ook veel aandacht aan de ontwikkeling van de spelers op hun scholen via gerichte studiebegeleiding door mensen uit het onderwijs. 


Talentvolle spelers

RBC is voortdurend op zoek naar talentvolle spelers die de uitdaging aan willen gaan om te ondervinden hoe ver ze kunnen komen om hun droom te verwezenlijken. 

Spelers die van zichzelf denken dat ze talent hebben zijn van harte welkom op deze dag. 


Training is op 

26 oktober 

van 

10:15 tot 11:45 uur


Uitnodiging

Jongens en meisjes die geboren zijn in 2011, 2012, 2013, 2014 of 2015 kunnen zich vanaf 09:45 aanmelden bij de ingang van het stadion. 

De training is van 10:15-11:45.

Uiteraard geldt deze uitnodiging ook voor keepers. 


Aanmelden

Wil je deze training mee maken? Meld je snel aan via www.rbcvoetbal.nl.[n]