Mawashi geri, cirkel trap.
Mawashi geri, cirkel trap. Foto: con voermans

TOtaal Karate Nederland DAN trainingen

ROOSENDAAL - Karate-do SAN leraar en Hanshi Sö-gö Ryu Nederland en Con Voermans heeft diverse stage data gepland in zijn eigen ontwikkelde stijl TOtaal Karate (Sö-gö Ryu genoemd in het Japans).


Maandag 11 oktober is het rondje Nederland gestart, op alle vijf de doordeweekse dagen zal er een DAN training gehouden worden onder supervisie van Con. Maandag was hij in Leeuwaarden, dinsdag was het in Roosendaal bij Karate-do SAN, net als as donderdag, woensdag te Zaandam bij Choku en vrijdag in Terheijden. Woensdag in Zaandam was een mooie mix van lage banden en hoger banden (zwart). 1,5 uur werd het 1e DAN programma flink onder de loep genomen. 5 kandidaten van Zaandam zullen 12 december bij de KBN hun 1e DAN examen afleggen.
TOtaal is een hybride karate stijl waar semi en full contact elkaar kunnen vinden. TKN heeft binnen de Karate Bond Nederland (KBN) haar erkenning voor 1e DAN onder de vlag van Platform TOtaal Karate KBN. Buiten de KBN, geheel zelfstandig, met o.a. stages, toernooien en andere activiteiten. TOtaal Karate Nederland DAN examens, onder O.A.V. van de TKN, alleen erkend door de TKN. Info: 06-24222772.[n]