Bloem
Bloem Foto: Maaike Veraart

Foto-expositie en video-demo Foto en Videoclub Wouw

WOUW - We hebben een jaar over moeten slaan maar dit jaar kunt u weer genieten van de foto’s en video’s van Foto en Videoclub Wouw.


Het is een gevarieerde expositie zonder verplichte onderwerpen, hierdoor kan elk lid zijn eigen favoriete onderwerp kiezen wat resulteert in een mix van cultuur, natuur, techniek, kunst enzovoort. Ieder lid laat vier van zijn beste werken zien.

Natuurlijk is er de inmiddels bekende 'ketting' waarbij de fotograaf moet reageren op de foto van zijn voorganger, deze uitdaging levert elke keer weer een verrassende serie op. Voor de bezoeker is het een uitdaging om te achterhalen wat de relatie is tussen de foto’s.

In een diapresentatie zie je foto’s welke zijn gemaakt in het kader 'foto van de maand'. Na beoordeling door de leden, is er maandelijks een winnaar.   


Foto's basisschoolleerlingen                                                                                             

Ook dit jaar worden weer foto’s van basisschoolleerlingen groep 8 tentoongesteld.

De leerlingen van groep 8 hebben een basis cursus fotografie gekregen.

De kinderen hebben een foto gemaakt met als onderwerp 'Water'. Bezoekers kunnen stemmen op de mooiste foto van deze serie, daarnaast brengen ook de leden van de fotoclub hun stem uit. En natuurlijk is er voor de winnaars een leuke prijs.


Video films

De videoclub club geeft een doorlopende voorstelling van onder andere de volgende video films: 75 Jaar bevrijding. Het werk van een kunstschilder in Wouw. Icoon van Wouw. Moerstraten terrassen weer open i.v.m. corona 2020. Interview Niels Rullens in coronatijd.
 

Breng een bezoek

Al met al een goede reden om een bezoek te brengen aan de Geerhoek in Wouw, de toegang is gratis en er is gelegenheid tot het nuttigen van een consumptie, u bent van harte welkom!

Houdt uw telefoon bij de hand voor een CoronaCheck bij binnenkomst.

Zaterdag 6 november van 14.00-17.00 uur

Zondag 7 november van 11.00-17.00 uur

Geerhoek, Kloosterstraat 19b, Wouw

www.fotoclubwouw.nl[n]