Lampionnenoptocht Stich-
ting Kinder Carnaval Heerle

HEERLE - Vorig jaar kon vanwege de Coronamaatregelen de traditionele lampionnenoptocht in Puitelaand helaas niet doorgaan. Toch hadden wij hiervoor iets bedacht en wel dat de kinderen thuis een lampion mocht knutselen welke door Nar Kobus en Puitepliessie D’n Kwaoker werden beoordeeld. Wat waren er toch mooie creaties gemaakt!

Het komende carnaval is het nieuwe motto: “We gaon't oe voorspelle'. Wat we gaan voorspellen dat zeggen wij natuurlijk niet. Maar 1 ding kunnen wij wel voorspellen. Gelukkig mogen wij de Lampionnenoptocht weer door laten gaan en wel op zaterdag 6 november. Dit betekent dat de kinderen weer vanaf 16.00 uur een lampion mogen gaan knutselen, frietjes eten en aansluitend met z’n allen de traditionele lampionnenoptocht door het dorp gaan lopen. Wat zal het weer mooi gekleurd zijn met al die mooie lampionnen!


Alle kinderen uit Puitelaand zijn op zaterdag 6 november vanaf 16.00 uur van harte welkom om een lampion te komen knutselen. Uiteraard zijn Nar Kobus en Puitepliessie D’n Kwaoker ook tijdens de lampionnenoptocht weer ouderwets gezellig van de partij en misschien kunnen wij het nog meer zeggen: “We gaon't oe voorspelle” op 6 november?

Jong en oud mogen vanaf 18.00 uur aansluiten om gezellig mee te lopen met de kinderen.


Na afloop van de lampionnenoptocht wordt bij "Boerin met Kalf” een voorspelling gedaan en hierna sluiten wij het gezamenlijk af in de Schalm met een verrassing.[n]