Walking Footbal toernooi DVO'60 groot succes

ROOSENDAAL - Op woensdag 6 oktober werd voor de 3e maal het DVO'60/Roosendaal 753 Walking Football toernooi gehouden. Ondanks de slechte weersomstandigheden is dit toernooi een groot succes geworden.


Het toernooi werd om 12.00 uur geopend door de voorzitter van DVO'60, Henk Hartog en door Wethouder van Ginderen. De wethouder had lovende woorden voor de organisatie, zij organiseren niet alleen een prachtig toernooi maar promoten ook nog eens op onze gemeente. Het is mooi om te zien dat DVO'60 de 60 plussers de mogelijkheid geeft om te sporten. Hierna werden wedstrijden gespeeld in 2 poules van 7. Ook was er een mogelijkheid om gratis deel te nemen aan voetbalspellen. Na een leuke en sportieve strijd werd de finale gespeeld tussen vv Spui en Den Haag Old Stars. Het was een spannende finale en deze werd gewonnen door vv Spui. De sportiviteitsprijs was voor DVO'60 2. De prijsuitreiking werd gedaan door Cor Verbogt en had voor ieder team een flacon Roosendaals kruipolie zodat de vermoeide spieren weer tot rust konden komen met een heerlijk Roosendaals borreltje. In 2022 wordt er zonder meer weer een toernooi georganiseerd en dan hopelijk weer met meer teams, nu was dit niet mogelijk, aldus organisator Piet van Osta. Hij sprak ook een woord van dank uit aan de studenten van CIOS, bestuur DVO'60, SSNB en de scheidsrechters voor een goede samenwerking. Informatie over Walking Football via losta@kpnmail.nl


NOC/NSF

Het walking Football team heeft in samenwerking met het bestuur van de club een overeenkomst gesloten met NOC/NSF. Het Walking Football team gaat de mogelijkheid bieden aan allochtonen en vluchtelingen van 55 jaar en ouder om te gaan sporten bij de club. Binnenkort worden er posters gemaakt en worden diverse instanties/organisaties hierover benaderd. Weer een goed voorbeeld van een zeer actieve vereniging.


Activiteiten

De ondersteuning groep van DVO'60 heeft haar activiteiten programma voor dit seizoen bekend gemaakt en dit ziet er geweldig uit. Zo komt er een mosselavond, Sinterklaas en Kerstfeest, Nieuwjaars toernooi, voetbalquiz, toernooien, jeugdkamp enn Familiedag. Ook gaan we weer starten met darten. De aftrap van de activiteiten is op vrijdag 29 oktober met een bierproeverij. Info via www.dvo60.nl.

Ben je 4 jaar of ouder en wil je gaan voetballen, neem dan contact op met Rene Oliekan, oliekan@home.nl.[n]