Donderdag 4 november

Bingo in Het Fatimahuis

20:00 | Fatimahuis

Donderdag 4 november wordt in Het Fatimahuis, Dr. Schaepmanlaan 92 een bingo georganiseerd. Aanvang 20.00 uur. Zaal open om 19.00 uur.

 

Vrijdag 5 november

Inloop bij FAMEUS

13:30 | Pius X

Iedere donderdag- en vrijdagmiddag is er een inloop van 13.30 tot 15.30 om een praatje te maken en koffie of thee te drinken. Aanmelden is verplicht via fameusroosendaal@ggzbreburg.nl of tel. 06-12674902. De locatie is gebouw PiusX in de Edisonstraat 55 in Roosendaal. Op sommige donderdagen komt er een ervaringsdeskundige spreken die een bepaald thema behandeld. Meer informatie: www.centrum-fameus.nl.

 

Zaterdag 6 november

Inzameling bij St. Josephkerk

10:00 | St. Josephkerk

We gaan weer spullen inzamelen bij de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4 te Roosendaal. Op zaterdag 6 november kunt u daar van 10.00 tot 12.00 uur gedragen maar nog goed draagbare kleding, schoeisel en kledingaccessoires afleveren voor Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood, graag in gesloten zakken. Ook kunt u dan bruikbare, hele spullen voor de volgende snuffelmarkt, en boeken, platen en cd’s voor de boekenmarkt afgeven. Ook oude mobieltjes, oude draagbare telefoons en oude brillen zijn van harte welkom, evenals lege inktpatronen! Geen knuffels! Vanwege onze beperkte opslagmogelijkheid kunnen wij geen matrassen, groot meubilair, groot witgoed of beeldbuizen meer aannemen!

 

TTR Fiksclub

14:00 | Huis van de Westrand

De Roosendaalse TTR Fiksclub komt op zaterdag 6 november weer bij elkaar, tussen 14.00 en 16.30 uur in het Huis van de Westrand, St. Lucasplein 3, Roosendaal. Aanmelden: info@ttroosendaal.nl of 06-41400716. Transition Town Roosendaal, en de Fiksclub bestaat uit een aantal handige vrijwilligers met goed gereedschap, die eens per maand op een zaterdagmiddag bij elkaar komen om binnenlopende bezoekers gratis te helpen met het repareren van hun kapotte spullen. Alles wat het niet meer doet of waar een stukje, poot of oor af is, komt in aanmerking, behalve bladblazers. Ook met kapotte kleren kunt u terecht, met een vastgelopen computer, of als u zelf vastloopt met een brei- of naaipatroon. Neem ook afstandsbediening, monitor, speakers, kabels en snoeren etc. mee, en natuurlijk goede batterijen!

 

Zondag 7 november

13:45 | Fatimahuis

Zondag 7 november wordt in Het Fatimahuis, Dr. Schaepmanlaan 92 een bingo georganiseerd. Aanvang 13.45 uur. Zaal open om 13.00 uur.

 

5-6-7 november

Eye-Candy expositie

12:00 | Galerie Anita Ammerlaan

Jos Antens (schilderijen), Marina Cleiren (schilderijen), Jac Brouwers (ruimtelijk werk), Wendy Donckers (schilderijen), Loes van Unen (schilderijen), Ans Pullen (wandobjecten en ruimtelijk werk), Kim van der Flaes (schilderijen), Tatiana Korchagina (schilderijen) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De galerie is te van 12.00 tot 17.00 uur, Markt 39, Roosendaal; www.anitaammerlaan.com


Dinsdag 9 november

Gilbert Becaud Ontmoet

13:30 | Theater de Kring

Gilbert Becaud Ontmoet, een concert rondom franse chansons op dinsdagmiddag 9 november De Kring Roosendaal, aanvang 1e voorstelling 13.30 uur, aanvang 2e voorstelling 15.30 uur. Als je Maarten Stalpers koppelt aan muziek, dan klinkt hier een muzikant die bijna alle facetten van de muziek beheerst. Stalpers studeerde zowel klassieke- als lichte muziek voor klarinet en saxofoon, speelde en zong van jazzclub tot concertzaal. Na een periode van componeren, studiowerk en het schrijven van boeken voor muziekonderwijs is het zijn grote wens om zijn ervaringen als saxofonist, klarinettist en zanger met het theaterpubliek te delen. Gekoppeld aan levensverhalen van bekende Franse zangers en zangeressen bezorgt Maarten je een onvergetelijke avond. Een breed repertoire aan chansons ontroert en brengt je in beweging.Kaartverkoop via de site van De Kring: www.dekringroosendaal.nl

 

Oogcafé Roosendaal

18:45 | Huis van de Westrand

Het team van het Oogcafé Roosendaal daagt u uit om toch van de behaaglijke bank te komen voor de een na laatste meeting van 2021, en wel op dinsdag 9 november in "het huis van de Westrand”. Gaat zien steeds moeilijker? Kom eens langs bij het Oogcafé in Roosendaal. Het Oogcafé is open van 19.00 tot 21.00 uur in het Huis van de Westrand aan het Sint Lucasplein 3 in Roosendaal. Meld je aan via: oogcafe.roosendaal@gmail.com Meer weten: www.oogvereniging.nloogcafe.