Afbeelding
Foto: Roy Beusker Fotografie

Lezersactie: 25 korting op
de Rocky Horror Show!

ROOSENDAAL - De Rocky Horror Show is wereldwijd een fenomeen en een absolute must-see! De krankzinnige cult-musical werd genomineerd voor 5 Tony Awards en komt 25 november naar De Kring en jij kan hier bij zijn met maar liefst 25 procent korting!


Het pas verloofde stel Brad en Janet raakt verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter, zijn gespierde blonde supercreatie Rocky, zijn dienaar Riff-Raff en diens zuster Magenta.

De show is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilms en kent de wereldberoemde cult-hit ‘The Time Warp’. Een show waarbij iedereen mee mag doen; niks moet maar alles mag!

Stilzitten is lastig bij deze compleet-uit-je-dak rockmusical! Als lezer van de Bode ontvangt u maar liefst 25% korting per kaart. (normale prijs €42,50). Reserveer met actiecode FENOMEEN en u betaalt slechts €31,90. 

Bestellen kan via www.dekringroosendaal.nl of telefonisch di t/m vr 13.30 – 16.30 uur of per mail: kassa@dekringroosendaal.nl. Vergeet niet uw actiecode FENOMEEN te vermelden.

*niet van toepassing op reeds gekochte kaarten of andere aanbiedingen.