Walk&Talk, werk zoeken doe je niet alleen

ROOSENDAAL - Maandelijks organiseert de Bibliotheek West-Brabant Walk&Talk, dé koffiepauze voor werkzoekenden. 


Op maandag 15 november is het thema ‘Werken via een uitzendbureau, hoe werkt dat?' Maneou de Veer van Start People is dan te gast in de bibliotheek in Roosendaal.


Jouw visie

Veel werkzoekenden hebben een bepaald beeld bij het werken via een uitzendbureau. Hoe ziet de arbeidsmarkt er nu uit en in welke sectoren zijn de meeste banen? Hoe vind je een baan en welke kanalen gebruik je daarvoor? 

Hoe werkt online solliciteren en hoe bereid je je voor op een gesprek? 

We gaan met elkaar in gesprek en horen graag jouw visie. 


Wat is Walk&Talk?
Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Nieuwe spelregels voor je cv en het gebruik van sociale media. Dat kún je natuurlijk in je eentje ontdekken, maar samen gaat het toch een stuk sneller. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten ontmoet je andere werkzoekenden en leer je van elkaars ervaring. Vaak wordt er een gastspreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar vakkennis. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is van harte welkom op 15 november van 10.00-12.00 uur in bibliotheek Roosendaal, Markt 54a, 4701 PH te Roosendaal. Om 9.30 uur gaan de deuren open.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via de link op de website https://www.bibliotheekwb.nl/nieuws/walk-talk-15-november-in-roosendaal.html.[n]