Woensdag 17 november

BSC Algemene Leden Vergadering

19:00 | Sportpark Vierhoeven

De datum van de Algemene Ledenvergadering BSC is bekend: 17 november 2021. Interessant met name zijn de onderwerpen resultaten van het beleid 2017-2021 & toekomstvisie, doelstellingen en beleid 2021-2026 (5 jaar). Zorg dat je erbij bent op woensdag 17 november, aanvang 19:00 uur. Het aanmelden van nieuwe bestuurders is nog steeds van toepassing. BSC is op zoek naar jonge enthousiaste BSC-ers die op bestuurlijk niveau willen en kunnen meepraten en beslissen over de toekomst van BSC.

 

Zaterdag 20 november

Boeken- en platenmarkt

10:00 | St. Josephkerk

Na de succesvolle markt van 28 augustus wordt op 20 november de volgende markt gehouden. De werkgroep Boeken- en Platenmarkt heeft voor u een ruim aanbod aan boeken, platen en dvd’s. U bent weer van harte welkom in de St. Josephkerk van 10.00-14.00 uur.De markt zal met inachtneming van de dan geldende RIVM-richtlijnen worden georganiseerd. Daarom zijn de volgende maatregelen van kracht: aparte ingang en uitgang; een verplichte looproute om de 1,5 m afstand te bewaren; verplicht om een mondkapje te dragen; beperkt aantal mensen gelijktijdig naar binnen; heeft u klachten (hoest, niest of koorts), blijf dan thuis.

 

Zondag 21 november

Najaarsmarkt

11:00 | Buurthuis Keijenburg

Buurthuis Keijenburg zal op 21 november gevuld zijn met standhouders die met een zeer gevarieerd aanbod komen. 85% van de producten zijn met de hand gemaakt en dus uniek. Op deze Najaarsmarkt is het heel gemakkelijk om leuke betaalbare cadeaus te vinden of gewoon iets leuks voor jezelf natuurlijk. Ook kun je er hobbymaterialen kopen om zelf thuis creatief aan de slag te gaan. Het zal een gezellige markt zijn met inachtneming van de laatste corona regels. Gratis entree 11.00 tot 16.00u, Buurthuis Keijenburg, Keijenburg 70, Roosendaal.


 

Bingo in Het Fatimahuis

13:45 | Fatimahuis

Zondag 21 november wordt in Het Fatimahuis, Dr. Schaepmanlaan 92 een bingo georganiseerd. Aanvang 13.45 uur. Zaal open om 13.00 uur.

 

Dinsdag 23 november

Training Omgaan met lastige gesprekken

19:00 | Stichting Social Klus

In je vrijwilligerswerk en ook in je privé-situatie krijg je wel eens te maken met mensen die onderwerpen benoemen die je lastig vindt zoals ziekte, overlijden, huiselijk geweld, geen zin meer in het leven, etc. Dat zijn onderwerpen die je raken en die bij de ander en soms ook bij jezelf emoties oproepen. Het is dan niet altijd even gemakkelijk om een gesprek op een manier te voeren en te beëindigen die toch voldoening geeft. In deze workshop krijg je handgrepen om gemakkelijker met deze emoties in het gesprek om te gaan. Ook leer je welke aspecten nog meer spelen en hoe je die in het gesprek kunt gebruiken om het een positief verloop te geven. Locatie: Stichting Social Klus, Dokter Brabersstraat 12, Roosendaal. Aanmelden: https://www.roosendaalvoorelkaar.nl/cursusaanbod/3148. Roosendaal voor Elkaar 0165 440244 / info@roosendaalvoorelkaar.nl.