Opstartcursus THOR in het nieuwe jaar van start

ROOSENDAAL - Een nieuw jaar gaat vaak gepaard met goede voornemens! Mocht je nog geen keuze hebben gemaakt dan kunnen we je wellicht helpen met een keuze om in beweging te komen. Daarom willen we je attenderen op onze Opstartcursus hardlopen, die in januari 2022 van start gaat.


Atletiek- en recreatiesportvereniging Thor gaat op 10 januari 2022 wederom, voor de 27e keer, met de opstartcursus hardlopen beginnen. Een uitgelezen kans voor diegene die eens kennis willen maken met het recreatieve hardlopen maar ook voor aspirant lopers die voornemens zijn zich in 2022 in te schrijven voor de '10 km van Roosendaal'. We zullen je laten ervaren dat samen bewegen je zowel op sportief en sociaal gebied veel brengt. Je wereld wordt een stukje groter, je ontmoet nieuwe mensen en je bent samen bezig met bewegen op een verantwoord niveau dat bij je past. Wil jij ook ontdekken hoe leuk en gezellig samen bewegen kan zijn? Stuur een mail naar opstartcursus@thor-roosendaal.nl. Je ontvangt dan van ons nadere info en de benodigde formulieren om in te schrijven.

De trainingen worden gehouden op maandagavond en donderdagavond. De cursus wordt eind maart afgesloten met een afstandsloop van 6 km.  Bij voldoende belangstelling kan er vervolgens nog in aparte groepen door getraind worden naar de '10 km van Roosendaal'.

Naast de uitgebreide informatie over deze cursus op de website www.thor-roosendaal.nl zal er door THOR op vrijdag 10 december vanaf 19.00 nog extra een informatieavond in het Thorhonk op sportpark Vierhoeven georganiseerd worden. Belangstellenden zijn vrij om daar binnen te lopen en aanvullende informatie te vragen. Na afloop van deze avond bestaat er ook de mogelijkheid om in te schrijven.[n]