Menno Nefs is één van de jonge leden op de kieslijst
Menno Nefs is één van de jonge leden op de kieslijst

Roosendaalse VVD stelt kandidatenlijst vast

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De leden van de Roosendaalse VVD hebben zaterdag de kandidatenlijst voor de verkiezingen van de gemeenteraad in 2022 vastgesteld. Tijdens de ledenvergadering in The Rosendale werd de lijst gepresenteerd aan de leden. Na een voorstelrondje was er applaus voor de kandidaten, het bestuur en de scouting- en selectiecommissie.

Die commissie, onder leiding van Adriaan Frijters, stelde de lijst met potentiële volksvertegenwoordigers op. Het bestuur nam het advies over en raadpleegde zaterdag de leden. Er staan in de top 10 drie kandidaten onder 30 jaar. “Een lijst met een rijke variatie: jong en oud, bestuurlijke ervaring en kersverse nieuwkomers, stad en dorp. Met dit team gaan wij vol vertrouwen de verkiezingen van maart 2022 tegemoet!”

Onder aanvoering van lijsttrekker Sanneke Vermeulen en de nummer 2, Kees Verstraten, staan er in totaal 26 kandidaten op de lijst voor de VVD in onze gemeente. De liberalen zetten de koers door die de afgelopen 2 jaar is ingezet. Een koers die vooral gericht is op samenwerken en bouwen aan een sterk team, voor een sterke stad en stevige dorpen. 

Een gemeente Roosendaal die het beste omarmt en wat nog beter kan, verder ontwikkelt. Op de lijst staan wat vertrouwde namen, maar is ook flink wat jonge aanwas beschikbaar voor de VVD. Zoals Menno Nefs (oud voorzitter van de Jongerenraad) en Dennis van Velthoven (muzikant en ondernemer). In de komende periode stellen de kandidaten zich voor via de social media van de Roosendaalse VVD.