Boosters aan slag
Boosters aan slag Foto: Lukasz Pelka

Kom en sla je slag bij soft- en honkbalvereniging Boosters

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Ondanks alle Covid-19 maatregelen kunnen de leden van soft- en honkbalvereniging Boosters uit Roosendaal wel gewoon van start met hun binnen trainingen. Honk- en softbal zijn zomersporten, vandaar dat het seizoen anders is dan bij de meeste andere sporten. 

In de winterperiode wordt er op 10 zaterdagen (december t/m maart) in de zaal getraind, als voorbereiding op het seizoen 2022. Dat is net als vorig jaar in sporthal de Omganck in Wouw. Vanaf april start het buiten seizoen weer en gaan ook de wedstrijden van start. 

Kleine vereniging

De meeste mensen denken niet gelijk aan softbal of honkbal als sport om te gaan beoefenen, maar bijna iedereen heeft op school wel eens slagbal (lagere school) en softbal (middelbare school) gespeeld en heel veel mensen geven aan dat ze dat altijd zo leuk vonden om te doen. 

Bij de Boosters zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden, we zijn maar een kleine vereniging. Dat maakt het overigens wel heel gezellig en gemoedelijk! 

Voor iedereen vanaf 6 jaar

Iedereen vanaf 6 jaar is dan ook van harte welkom om 4 keer gratis en vrijblijvend mee te komen trainen. We zijn zeker ook op zoek naar 18+ spelers, ervaring is niet perse noodzakelijk. Voor meer informatie en contactgegevens zie www.shv-boosters.com