Afbeelding

Kieslijst vastgesteld bij VLP Roosendaal

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van VLP Roosendaal is de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. Al in het voorbije voorjaar kozen de leden Arwen van Gestel als lijsttrekker van de partij. De rest van de kieslijst is nu dus ook ingevuld.

“Het is een lijst met veel ervaring, afgewisseld met nieuwkomers, o.a. vanuit Jong VLP Roosendaal. Ook staan er, in vergelijking met 4 jaar geleden, veel dorpskandidaten op de lijst; dit aantal steeg van 2 naar 7. VLP Roosendaal is de laatste jaren erg actief in de vijf dorpen en hoopt ook daar meer kiezers aan zich te binden. De kieslijst telt in totaal 43 kandidaten uit stad en dorpen.”

Tijdens de ALV is ook het verkiezingsprogramma 2022-2026 vastgesteld. Hierin legt VLP Roosendaal vast wat er voor de komende periode nodig is voor Roosendaal. Hoeveel inwoners moet Roosendaal hebben? Willen we meer of minder groen? Wat gaan we doen met de zorg, veiligheid of transparant bestuur? VLP Roosendaal zal het programma, haar ideeën en speerpunten later aan u presenteren en publiceren.[n]