TTR Fiksclub op 11 december aanmelden verplicht

ROOSENDAAL - De Roosendaalse TTR Fiksclub komt op zaterdag 11 december voor de laatste keer dit jaar bij elkaar, tussen 14.00 uur en 16.30 uur in het Huis van de Westrand, St. Lucasplein 3, Roosendaal. 

Let op: in verband met corona moet u zich van tevoren aanmelden, via mail aan info@ttroosendaal.nl of via 06 4140 0716. 

U krijgt dan de tijd te horen waarop u kunt komen. 


Regels

Een mondkapje is verplicht bij heen en weer lopen. Een coronatoegangsbewijs (QR-code) is niet nodig. Overige bijzondere regels vindt u op ttroosendaal.nl. Daar vindt u ook de verwachting welke fiksers aanwezig zullen zijn. 


Fiksclub

TTR staat voor Transition Town Roosendaal, en de Fiksclub bestaat uit een aantal handige vrijwilligers met goed gereedschap, die eens per maand op een zaterdagmiddag bij elkaar komen om binnenlopende bezoekers gratis te helpen met het repareren van hun kapotte spullen. 

Alles wat het niet meer doet of waar een stukje, poot of oor af is, komt in aanmerking, behalve bladblazers. Ook met kapotte kleren kunt u terecht, met een vastgelopen computer, of als u zelf vastloopt met een brei- of naaipatroon. Let er wel op dat uw spullen schoon en compleet zijn. 

Neem dus ook de afstandsbediening, monitor, speakers, kabels en snoeren etc. mee, en natuurlijk goede batterijen! De datums voor 2022 zijn nog niet bekend.[n]