Afbeelding
Foto: Dion van den Boom

Leerlingen Sisa stralen op het podium

ROOSENDAAL - 'Eindelijk! We mogen weer!' Klinkt er in de kleedkamers van Schouwburg de Kring. Leerlingen van Studio Sisa staan te popelen om weer het podium te beklimmen.

Zondag 12 december stonden de dans en theaterleerlingen vanaf 2,5 jaar eindelijk weer op het podium. Voor veel kinderen was het de eerste keer. En dan is zo'n groot theater natuurlijk ontzettend indrukwekkend en voor sommige leerlingen was het na een coronapauze van twee jaar weer thuiskomen in het Roosendaalse theater.

De oorspronkelijke planning voor Malou van Rede, eigenaresse van Studio Sisa, waren twee voorstellingen. Maar de coronamaatregelen gooide roet in het eten. Dansen is vooral niet stilstaan, en daarom gooide ze op het laatste moment de planning om. Het theater werd gevuld met vijf voorstellingen en zo kon het hele feest toch doorgaan.


En met succes! Een podium vol stralende kinderen, indrukwekkende dansen en echte Sisa musicalsterren vullen het podium. De zaal natuurlijk vol met enthousiaste fans en trotse ouders.[n]