Afbeelding

Scholengroep Tongerlo organiseert drive-thru voor medewerkers

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Medewerkers van de middelbare scholen Da Vinci College, Norbertus Gertrudis Mavo en Norbertus Gertrudis Lyceum (Scholengroep Tongerlo) konden afgelopen week genieten van een heuse drive-thru. “We waren op zoek naar een unieke manier van verbinden omdat een kerstfeest voor medewerkers er ook dit jaar niet in zat”, laat de scholengroep weten.

Het afgelopen jaar is er veel gevraagd van de medewerkers. “En zij hebben zich altijd flexibel opgesteld. Dit hadden ze echt verdiend.” Daarom werd er op de locatie aan de Bovendonk 1 (Da Vinci College) een Kerst Drive Thru georganiseerd waarbij iedere medewerker zijn kerstpakket kon ophalen, daarnaast kreeg men een glaasje alcoholvrije glühwein en een kerststol die gemaakt is door leerlingen van Horeca en ondernemen. “Daarnaast kregen zij een kerstbal met een persoonlijke groet van een collega.”

De kerstpakketten van dit jaar zijn samengesteld door verschillende lokale ondernemers van Roosendaal. De medewerkers konden zelf een keuze maken van welke ondernemer zij een kerstpakket wilden ontvangen. Je kunt hierbij denken aan een wijnpakket, een bierpakket, een dierenpakket, prachtig opgemaakte bloemstukken, gezelschapspelletjes etc. Maar men kon ook een bedrag doneren aan stichting leergeld Roosendaal. Half januari zullen wij aan Stichting leergeld een cheque overhandigen.