Welzijn- en zorgactiviteiten via meldpunt AutoMaatje

ETTEN-LEUR - Vanaf heden kunnen inwoners van Etten-Leur met hun vragen over welzijn- en zorgactiviteiten terecht bij het telefonische meldpunt van het AutoMaatje Etten-Leur. De meldpuntmedewerkers zullen de vraag indien mogelijk direct beantwoorden of de vraag in behandeling nemen en met een gericht antwoord terug bellen.


Het meldpunt is van maandag tot en met vrijdag telefonisch te bereiken tussen 10:00 en 12:00 uur op telefoonnummer: 06-42227991, voor vragen over Welzijn- en zorgactiviteiten, het reserveren van ritten door het AutoMaatje, aanmelden als vrijwilliger of deelnemer.

Tot 2017 ontvingen de bewoners van Etten-Leur jaarlijks de papieren versie van de Gemeentegids in de bus. In deze gids was de Seniorenwijzer opgenomen. De Seniorenwijzer was in de Gemeentegids opgenomen op initiatief van de Stichting Seniorenraad Etten-Leur. Na het stopzetten van de papieren versie van de Gemeentegids werd de informatie over welzijn en zorgactiviteiten in Etten-Leur door veel ouderen gemist. De Seniorenraad heeft toen besloten om de Seniorenwijzer te herzien en te actualiseren.

Eind 2019, is in samenwerking met de Stichting Samenwerkingsplatform Etten-Leur, de Welzijn- en zorgwijzer (voorheen Seniorenwijzer), in een oplage van 3500 stuks verspreid over ouderen in Etten-Leur. Sinds medio 2020 is de inhoud van de Welzijn- en zorgwijzer ook te vinden op de website van de Stichting Samenwerkingsplatform Etten-Leur; www.inetten-leur.nl en op de website van de Stichting Seniorenraad Etten-Leur; www.seniorenraadetten-leur.com.


Telefonische vragen nu via meldpunt AutoMaatje



Omdat er nog veel mensen zijn die de Welzijn-en zorgwijzer niet hebben of niet de beschikking hebben over een computer, is het vanaf nu mogelijk om het meldpunt AutoMaatje te bellen om hierover vragen te stellen.[n]