Burgemeester De Vries neemt het jaarboek in ontvangst van Desiree Cooremans.
Burgemeester De Vries neemt het jaarboek in ontvangst van Desiree Cooremans. Foto: Alexander Vingerhoeds

Eerste exemplaar Jaarboek Etten-Leur voor burgemeester

ETTEN-LEUR - Vers van de pers heeft burgemeester Miranda de Vries vrijdagochtend het eerste exemplaar van het door Uitgeverij de Bode vervaardigde Jaarboek Etten-Leur 2020 in ontvangst genomen. Dat gebeurde in het gemeentehuis in Etten-Leur. Het boek werd uitgereikt door Desiree Cooremans, acquisiteur van de uitgeverij.


DOOR MONIQUE JANSEN


Desiree Cooremans: “Ik mag u namens de Etten-Leurse Bode het eerste exemplaar aanbieden. Een mooie verzameling van belangrijke lokale gebeurtenissen op een rij, die nieuws waren in het afgelopen jaar in 96 pagina’s”. Burgemeester De Vries neemt graag het eerste exemplaar van het Jaarboek 2020 in ontvangst. Ze is onder de indruk van de hoeveelheid mooie foto’s die in 2020 zijn genomen in Etten-Leur ondanks de coronapandemie. Daarnaast lichten we de hoogtepunten niet alleen in beeld, maar ook in tekst uit.


Te koop bij Bodeshop en in winkel

Het Jaarboek Etten-Leur 2020 kan worden besteld via www.bodeshop.nl en kost dan eveneens 19,95. Wilt u het boek thuisbezorgd krijgen, dan betaalt u 26,90 euro. Het boek is ook te koop bij de Jumbo Geerkade (Geerkade 9), Jumbo Kerkwerve (Kerkwerve 25), AH Pollemans (Burchtplein 13) en Mobiliteit & Comfort (Bisschopsmolenstraat 91)



Vriend van de Bode

Voor nog geen tientje meer extra per jaar bent u Vriend van de Bode. U ontvangt dan jaarlijks automatisch het jaarboek, ontvangt een leuke attentie en profiteert bovendien van vele extra’s. Meld u aan via www.vriendvandebode.nl.[n]