Afbeelding
Foto:

Rooster’s lichtpuntje in donkere dagen

ETTEN-LEUR - Vorig week werd op woensdag 3 februari, tegen alle verwachtingen in, een gloednieuwe winkel in het Winkelhart geopend. Het is een waar feestje om te zien dat er nog ondernemers zijn die vol goede moed doorgaan. Rooster’s opent zijn zesde zaak en voor de eerste keer in Brabant. Ze bieden kant-en-klare maaltijden en kipproducten die in huis bereid worden.


Na maanden verbouwen komt voor franchisenemer Danny Luijk zijn droom uit: een eigen winkel die hij samen met zijn vriendin Caroline is gestart.


Concept

Rooster’s is een kleine exclusieve keten die kwalitatief hoogstaande kipproducten biedt zoals maaltijden, belegde broodjes en gegrilde kip. Twee zwagers, De Jong en Konijn, zijn 14 jaar geleden begonnen met de eerste winkel in Rotterdam en daarna zijn ze langzaam uitgegroeid tot nu de zesde winkel in Etten-Leur. Voor Rooster’s een bijzondere opening voor het eerst in Brabant.

Het concept van ‘Rooster’s zit volgens Danny vooral in het gebruik van huisgemaakte verse producten die in de ultramoderne keuken, in het oog van de klanten, verwerkt worden.

In de winkel krijgen de klanten een optimale beleving dankzij de heerlijke geuren uit de keuken en het zicht op de verse producten in de toonbank. De moderne winkel is een ontwerp van de Italiaanse architect Vic Caiano. Helaas heeft hij nooit het eindresultaat kunnen aanschouwen doordat hij de strijd tegen corona heeft moeten verliezen. “Met veel verdriet hebben wij hem moeten laten gaan. Daarom zal deze winkel altijd een bijzonder hoogtepunt van zijn werk zijn” aldus de Jong.


Assortiment

In de moderne keuken worden er mooie producten voor in de toonbank bereid. Alle producten die in de toonbank terecht komen zijn in de winkel ofwel gebakken, gegrild, gestoomd of sous-vide gegaard.

Bij binnenkomst zie je direct de vers belegde broodjes en de warmtekast gevuld met kipworsten, gehaktballen en niet te vergeten de heerlijke kippeling gemaakt van kipdijvlees met een krokant jasje. Daarnaast is de toonbank met een diversiteit aan maaltijden die alleen nog thuis opgewarmd hoeven te worden: bami, nasi, mihoen en ook diverse soorten gegaarde kip in saus en kip-kerrie met roerbakgroenten. Naast maaltijden zijn er ook snacks te vinden denk daarbij aan loempia’s, rotirollen en tortilla’s.


Aanbiedingen

Speciaal voor deze opening zijn er komende twee weken leuke welkomacties. Denk daarbij aan de knaller 5 gegrilde kippenpoten voor 5 euro. Bovendien is er iedere week een ander product in de actie zowel bij de broodjes als bij de maaltijden. U kunt deze acties vinden op de socials: instagram @roostermaaltijdengrill en facebook Rooster’s Etten-Leur. Ook zijn er leuke winacties te vinden op facebook en instagram.


Hapjesschalen en pannen

Iets te vieren? Dan bied Rooster's makkelijke en lekkere oplossingen. Voor kleine gezelschappen zijn er de hapjesschalen die makkelijk zijn op te warmen in de oven. Ook zijn er warmtepannen waardoor een oven overbodig is en je in 20 minuten een heerlijke snack op tafel hebt. Deze pannen en schalen zijn makkelijk online te bestellen op Kippan.nl voor het volledige assortiment kunt u terecht op Roosters.nl. Openingstijden: maandag tot donderdag: 09:00 - 18:00, vrijdag: 09:00 - 20:00, zaterdag: 09:00 - 17:00. Zondag gesloten.[n]