Medisports beweegt naar Corona in Italië

ETTEN-LEUR - Ook in deze Lockdown is Medisports Etten-Leur creatief bezig de leden toch in beweging te houden. Zo kunnen de sporters lessen via de app “on demand” volgen die gegeven worden door de eigen trainers en zijn er wekelijks nieuwe wandeltochten. Daarnaast is het voor de leden mogelijk buiten in beweging te komen met de beweegcoach!


Buiten bewegen 1 op 1 mag gelukkig nog wel en dankbaar maken de leden van Medisports daar gebruik van. Buiten wandelen, fietsen, hardlopen, spiertraining: alles is mogelijk!
Al deze trainingen worden geregistreerd en die “moves” worden omgezet naar kilometers.
Zo bewegen de leden samen van Etten-Leur naar het plaatsje Corona in Italië!



Vanuit Etten-Leur
naar Corona



Elke training met een beweegcoach staat ongeveer gelijk aan 500 Moves, of ongeveer 10 kilometer. Met elke training komen ze zo dichterbij het plaatsje Corona. Er is hiervoor een speciale route gemaakt, waardoor ook steden als Brussel, München en Venetië aan worden gedaan. Benieuwd waar we zijn? Buiten bij Medisports komt een kaart waarop we elke dag laten zien waar we ons op de route bevinden!
Help jij ons dichterbij de finish in Corona te komen? Maak nu een afspraak met de beweegcoach! Gezondheid is immers belangrijker dan ooit, dus kom in beweging![n]