Afbeelding

Wonen op de mooiste locatie van Etten-Leur!

ETTEN-LEUR - Zeg nu zelf, wie wil dat niet? De betrokken makelaars zijn dan ook super enthousiast over de locatie met het zeer gedifferentieerde woningaanbod en staan te popelen om te starten met de verkoop en om in gesprek te gaan met enthousiaste toekomstige bewoners van het plan Kloostervelden.

Start verkoop

De officiële en exclusieve voorverkoop van fase één, bestaand uit rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen start op vrijdag 19 februari a.s. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Schrijf je snel in als geïnteresseerde op www.kloosterveldenettenleur.nl. en je wordt op de hoogte gehouden van al het nieuws, waaronder de verkoopprocedure.

Ben je geïnteresseerd in een appartement? Schrijf je dan alvast in voor fase twee. In de tweede fase wordt namelijk een markant appartementencomplex met 44 koopappartementen, verschillend qua oppervlakten, gerealiseerd. De start verkoop van deze fase vindt naar verwachting plaats in het tweede kwartaal van 2021. De eerste beelden en plattegronden zijn veelbelovend!


Belangstelling

Als gevolg van o.a. de historisch lage hypotheekrente, de locatie, de materiaalkeuze en architectuurstijl, de mogelijkheid om de woning helemaal naar eigen wens af te werken middels verschillende opties alsmede de laatste installaties op het gebied van duurzaamheid is er veel belangstelling. Wij zeggen niet voor niets dat wonen in Kloostervelden wonen op de mooiste locatie van Etten-Leur is. Gelet op de belangstelling zijn velen het hiermee eens.

Kortom, ben je ook benieuwd naar het vervolg van de plannen en wil je in aanmerking komen voor een woning? Schrijf je dan snel in op www.kloosterveldenettenleur.nl en je wordt altijd als eerste geïnformeerd omtrent het nieuws.. Graag tot binnenkort, wij hebben er zin in!

Makelaarsteam Kloostervelden

Loek Storms, Patricia van de Wijer en Kees Konings.[n]