Roparunteam Go4Life Fotochallenge voor goede doel

ETTEN-LEUR - Wat kun je nog samen in deze lockdown? Het Etten-Leurse Roparunteam Swietelsky Go4Life heeft het antwoord: een Fotochallenge in de buitenlucht waarbij het juist loont om op verschillende plekken aanwezig te zijn.


Het team daagt iedereen uit om op zaterdag 20 februari zoveel mogelijk foto’s te maken van vooraf bepaalde objecten. Met elke foto scoor je punten, en wie weet gaat jouw team er dan met de hoofdprijs vandoor. Met je deelname steun je meteen het goede doel, waaronder hospice Marianahof.


Creatieve oplossing

Evenementen organiseren is door de coronacrisis een stuk moeilijker geworden. Roparunteam Go4Life moest daarom op zoek naar een creatieve oplossing en zo kwam de Fotochallenge tot stand: maak zoveel mogelijk foto’s van objecten in de buitenlucht (heb jij ook weer je beweging).


Speel samen met de mensen die je mist

Je speelt deze dag mee in een team van 1 tot 6 personen, die niet eens op dezelfde plek hoeven te zijn. Sterker nog: hoe meer mensen op verschillende plekken, hoe groter de kans dat je alle foto’s kunt maken. Tip aan teams: bepaal onderling wie wat op de foto gaat zetten (bijv. via groepsapp of videobellen) om zoveel mogelijk foto’s en daarmee punten te scoren. Heb je meteen een leuk contactmoment met de mensen die je nu mist!


Scoor punten met foto’s

Wie meedoet aan de challenge, ontvangt op zaterdag 20 februari om 08.30 uur een lijst met objecten, zoals kerktoren, zebrapad of een vogel in een boom. Elke foto levert een bepaald aantal punten op. Hoe moeilijker de foto is om te maken, hoe meer punten je krijgt. Ook dit staat op de lijst die je ontvangt. Je hebt vervolgens tot 17.00 uur om alle foto’s te maken en bij de organisatie in te leveren. Heeft jullie team aan het eind van de dag de meeste punten? Dan gaan jullie er met de hoofdprijs vandoor.


Schrijf je in!

Zin om eindelijk weer wat leuks te doen met vrienden en familie, ook al is dat op afstand? Schrijf je team uiterlijk 18 februari voor de Fotochallenge in via het online inschrijfformulier op www.bit.ly/roparunteamgo4life. Voor meer informatie ga je naar de kalender van de website van Roparunteam Swietelsky Go4Life: www.go4life.nl[n]