Houdoeavond 2021 digitaal tijdens Halfvasten

ETTEN-LEUR - Carnaval 2021 was in het Stijlorenrijk en Ut Zwaajgat anders, maar online alternatieven waren in overvloed aanwezig en in veel gevallen een daverend succes. #MetELkaar hebben we carnaval in Etten-Leur en omstreken online zichtbaar gemaakt. Daarom gaan we het carnavalsseizoen tijdens Halfvasten nog één keer online afsluiten met de Houdoeavond!


Tijdens de Houdoeavond wordt geld ingezameld voor twee goede doelen, Stichting Leergeld Etten-Leur en Vrienden van Avoord. Hiermee willen we de jongeren en ouderen een hart onder de riemen steken in deze bizarre tijden. Doneren kan via www.sco-etten-leur.nl.

Op zaterdag 13 maart vanaf 19.11 uur kan het publiek GRATIS de livestream volgen via www.sco-etten-leur.nl. Voor deze avond hebben we een bomvol programma met grote namen!


Verzoekjes Bonanza DJ Jozz
DJ Jozz was deze carnaval niet van de buis te slaan, maar ook hij kan er nog steeds geen genoeg van krijgen! Jos Leijs wil ook doorgaon en zal daarom de Houdoeavond 2021 openen vanaf 19.11 uur. Hierbij schuiven de oud-prins van het Stijlorenrijk en ut Zwaajgat aan om terug te blikken op dit vreemde carnavalsseizoen. Daarnaast verzorgd DJ Jozz een ‘’Verzoekjes Bonanza’’ en kan je LIVE mee oe bakkuhs in beeld komen via het platform Zoom. Verzoeknummertjes opsturen naar 06-23971843.


Jil ’t durp op date
Vrijgezellen op zoek naar een nieuwe liefde kunnen zich opgeven voor Jil ’t durp op date! Het valt niet mee voor menig vrijgezel om in deze tijden contact te leggen met een nieuwe liefde. Om nieuwe contacten te zoeken ben je snel gebonden aan digitale hulpmiddelen zoals Tinder. Eenmaal een lekker gesprek op Tinder blijkt hij of zij 100 kilometer verderop te wonen en telefoneren gaat niet want je begrijpt geen bal van dat Friese accent, lekker handig!

Onze love docters gaan opzoek naar een match bij jou in de buurt! Het koppel met de meeste potentie wordt uitgenodigd voor een romantisch driegangendiner tijdens de Houdoe Avond. Meer informatie en opgeven via www.sco-etten-leur.nl.


Miranda's Muziekbingo
Bingo Queen Miranda deelt de bingoprijzen digitaal uit aan de winnaars van ‘'Miranda's Muziekbingo''. Bingokaarten zijn te koop voor slechts 4,44 euro via www.sco-etten-leur.nl. Maak kans op prijzen van lokale ondernemers.[n]