Basisschool Pontus-De Keen.
Basisschool Pontus-De Keen. FOTO SONIA AKIL

Naam gezocht voor
basischool Pontus-De Keen

ETTEN-LEUR - Ouders, leerlingen en leerkrachten van basisschool Pontus- De Keen wordt gevraagd om een nieuwe naam te bedenken voor de school.


Voorheen vormde Pontus-De Keen samen met Pontus-Schoenmakershoek één school. Sinds het schooljaar 2019-2020 is de school gesplitst en zijn de scholen officieel twee aparte school met een eigen directeur geworden.

Een aparte school met een eigen directeur en visie vraagt natuurlijk om een nieuwe naam. Helaas is door het Coronavirus en de schoolsluiting de zoektocht al een paar keer uitgesteld. Maar nu de scholen weer open zijn, gaat de zoektocht weer verder. De school zoekt een unieke, pakkende, originele naam die past bij de wijk, de school en zeker bij kinderen! Het onderwijs op Pontus-De Keen is letterlijk en figuurlijk in beweging, waarbij de persoonlijke ontwikkeling van het kind centraal staat. Wij nodigen iedereen in Etten-Leur uit om na te denken over een nieuwe naam. Leerlingen, ouders en bewoners, iedereen mag meedoen!

Wie een suggestie heeft voor een pakkende naam, kan via info@depontus-keen.nl een voorstel doen. Insturen kan tot vrijdag 19 maart.[n]