Impression 02 Robinia.
Impression 02 Robinia. Foto:

Start verhuur nieuwbouwappartementen Van Bergenpark

ETTEN-LEUR - Eind vorig jaar kocht vastgoedonderneming Newomij de huurappartementen in gebouw Robinia in het Van Bergenpark van NBU. De bouw van dit appartementencomplex verloopt voorspoedig. Op 1 april start de verhuur van de 15 nieuwbouw huurappartementen.


Naar verwachting worden de woningen na in augustus of september 2021 opgeleverd.



Ideaal wonen
op groene
locatie



Op een prachtige groene locatie vlakbij het winkelcentrum Van Bergenplein in Leur, ontwikkelt NBU een nieuwbouwplan voor een deel van het voormalige GGZ Breburg terrein: het Van Bergenpark.
Op het gebied van bijna 7 hectare groot worden diverse appartementencomplexen en woningen gebouwd. Een van de appartementencomplexen is het gebouw Robinia, wat bestaat uit 15 huurappartementen verdeeld over 4 bouwlagen.
Het betreft 11 middeldure en 4 vrije sector huurappartementen. Vlak achter het gebouw ligt de vernieuwde Leurse Haven, wat de omgeving zeer ten goede is gekomen.


Energiezuinig
De huurappartementen hebben een oppervlakte van 75 tot 97 m2 en kenmerken zich door hoge kwaliteit van afwerking en energiezuinige maatregelen. Elk appartement beschikt over een eigen balkon of terras en berging. Bovendien heeft elk appartement een eigen parkeerplaats.


Aanmelden
vanaf 1 april


Wie belangstelling heeft voor een huurappartement, kan zich aanmelden bij KIN Makelaars. De projectontwikkelaar is NBU.


Meer informatie
Voor meer informatie over de verhuur van deze nieuwbouwappartementen: https://www.vanbergenpark.nl/huur[n]