Trainende JO10 en JO11 bij Internos zaterdag 27 maart.
Trainende JO10 en JO11 bij Internos zaterdag 27 maart. Foto: F. v. Toledo

Internos: 'Straks twee jaar lang ongeslagen'

ETTEN-LEUR - ‘Straks twee jaar lang ongeslagen’. Interview met Morris Meesters aanvoerder van Internos 1. Een tweede seizoen op rij dat jullie boven aan staan en niet verder mogen spelen. Hoe voelt dat als ambitieuze spelersgroep die met elkaar een missie heeft?


"Het besluit van de KNVB om vorig seizoen geen kampioenen en degradanten aan te wijzen, was voor ons een flinke klap in het gezicht. Voor ons was het niet de vraag of we kampioen zouden worden, de enige vraag was wanneer. Deze situatie maakte de drang naar een kampioenschap voor het seizoen 2020-2021. In dit nieuwe seizoen gingen wij voortvarend van start met drie overwinningen. Echter speelde toen wederom het coronavirus op waardoor de competitie stil werd gelegd. Al die weken houd je natuurlijk hoop dat de competitie nog wel hervat gaat worden, in welke vorm dan ook. Maar langzamerhand begon iedereen in te zien dat het wederom een verloren seizoen zou gaan worden. Toen daadwerkelijk de beslissing kwam om het seizoen niet meer af te spelen was dit voor ons opnieuw een klap die even verwerkt diende te worden. Het doel wat we als groep voor ogen hebben moet dus nog een jaar uitgesteld worden en dat is gewoon vervelend. Echter merk je wel dat bij iedereen de vastberadenheid er is om dit doel het komende seizoen wel te bewerkstelligen." Kunnen jullie iets zeggen over jullie unieke reeks in de afgelopen twee voetbal seizoenen? De rest van het interview is te vinden op de site www.vvinternos.nl.
Ook de na 5 jaar terugkerende Sven van de Zwam is geïnterviewd. Je keert terug naar de club waar je op jonge leeftijd debuteerde in het 1e elftal. Kun je wat vertellen over het verloop van je carrière? "Na het mislopen van promotie naar de 2e klasse, via nacompetitie, met Internos ben ik door DOSKO gevraagd om in de hoofdklasse te komen voetballen." Lees verder op de Internos site.


Webinar voor jeugdtrainers
Donderdagavond 25 maart hebben jeugdtrainers een webinar gevolgd van de KNVB. De introductie van de digitale Rinus app stond centraal. Als club zijn we benieuwd naar de ervaringen in de praktijk. Over een aantal maanden hopen we een vervolg te kunnen geven op het veld! Kon je er niet bij zijn en ben je toch benieuwd? Stuur dan een mail naar tc@vvinternos.nl en we sturen je de presentatie.


Meer ruimte trainen vanaf 31 maart
Door het verschuiven van de avondklok vanaf woensdag 31 maart is het weer mogelijk voor onze senioren om te trainen van 20:15 tot 21:15. Vanaf woensdag 31 maart wordt dan ook het normale schema van de trainingen weer gevolgd. Op de website is deze te vinden bij elk team. Mocht je vragen of opmerkingen hebben hierover, stuur dan even een mail naar: Secretaris@vvinternos.nl.
Jeugd traint nog steeds, ook de voetbalspeeltuin. Elke zaterdag ochtend is er volop jeugd aan het trainen bij Internos. Of worden er trainingswedstrijden gespeeld. De voetbalspeeltuin is er voor de allerjongste op zaterdag van 09.30 tot 10.15 uur. Alles natuurlijk rekening houdend met de huidige coronamaatregelen die je ook op de website vind www.vvinternos.nl.


Extra Algemene Ledenvergadering
Alle leden van 18 jaar en ouder zijn uitgenodigd voor een extra Algemene ledenvergadering op 23 april 2021. In welke vorm deze ledenvergadering wordt gehouden is afhankelijk van de dan geldende regels. We houden er rekening mee dat we, indien nodig, de vergadering digitaal zullen moeten houden. Graag geven we onze leden een update na een jaar corona maatregelen. Meer informatie op de site van Internos.[n]